Мэдээллээ устгах
Бид бүртгэл, нууц үг ашигладаггүй. Таны мэдээлэл зөвхөн захиалгын байнгын холбоостой холбогддог.
Хэрхэн устгах вэ
- Хадгалсан байнгын холбоосоо нээнэ.
- Тайлангийн доод хэсгийн «Мэдээллээ устгах»-ыг дарна.
- Баталгаажуулахад төрсөн огноо, сонголт, тайлан, хөрөг тань бүрмөсөн устна.
Холбоосоо алдсан бол
Бид Таны мэдээллийг 12 сарын дараа өөрөө устгадаг. Түүнээс өмнө устгуулах бол [холбоо барих хаяг]-аар захиалгын код болон төлсөн огноогоо илгээнэ үү. [эзэн ба хуульч: холбоосгүй хүсэлтийг хэрхэн баталгаажуулах]